Bejelentkezés

Klub feliratkozás

Értesülj emailben az elsők között a fontos újdonságokról, ingyenes oktató anyagokról.
Tárhelyeinken többek között ezek a CMS rendszerek biztosan működnek

Drupal
A Drupal PHP-ben, írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer és fejlesztői keretrendszer, melyet Dries Buytaert fejlesztett ki. Manapság számos nagy látogatottságú oldalon használják, ilyen például a Spread Firefox, KernelTrap. Különösen népszerű az internetes közösségi oldalak létrehozásánál.

Joomla
A Joomla! PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (Content Management System, CMS), mely a Mambo elágazásaként jött létre. A rendszer MySQL adatbázist használ az adatok tárolására. Maga a rendszer egy nagy közösség által fejlesztett moduláris termék, melynek a komponenseit úgy állították össze, hogy a legszélesebb körök igényeit is kielégítse, továbbá lerövidítse az üzembe helyezést, valamint a tartalom felvitelének idejét.

Wordpress
A WordPress nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer, ami a MySQL adatbáziskezelőt használ adattárolásra. Létezik egy portja postgresqlword néven PostgreSQL adatbáziskezelőhöz is, amely néhány verzióval lemarad a legfrissebb változattól. A GPL feltételei szerint használható és terjeszthető.

Tárhelyeinken többek között ezek a webshop rendszerek biztosan működnek

Opencart
Az OpenCart a GNU GPL v3.0 licenc alatt kiadott nyílt forráskódú, PHP-alapú e-kereskedelmi megoldás. Fejlesztője, Daniel Kerr az MVC szerkezeti minta felhasználásával kódolja a moduláris architektúrájú rendszert. Ebben az évben megnyílt a hivatalos magyarországi OpenCart weboldal, ahol a magyar nyelvi fájlok mellett már megtalálhatók magyar nyelvű kiegészítések és modulok is.

CubeCart
A CubeCart egy teljes e-kereskedelmi szoftver. A CubeCart segítségével könnyedén használhatóak hatalmas online áruházak is, hagyományos vagy digitális termékek értékesítésére egyaránt.

osCommerce
Az osCommerce ("open source Commerce", azaz Nyílt Forrás(kód)ú Kereskedelem) egy e-kereskedelmi és online áruház program. Használható minden olyan Web-szerveren, amelyen PHP és MySQL van telepítve. Ez egy nyílt szoftver, a GNU General Public License alatt.

Zen Cart
A Zen Cart e-kereskedelmi menedzsmentrendszer. PHP-bázisra épülő, MySQL adatbázist használó és HTML-összetevőket is használó nyílt forráskódú programrendszer. Ez egy nyílt szoftver, a GNU General Public License alatt. Több nyelvet és pénznemet támogat. A Zen Cart különálló projektként az osCommerce-ből vált ki. Néhány modulja kísértetiesen hasonlít hozzá. Esztétikájában módosult, könnyen cserélhető sablonrendszerrel rendelkezik, új benne a ajándékkupon készítő és utalvány modul. A szállítás letöltéssel bővült.

VirtueMart
A VirtueMart (vagy korábbi nevén mambo-phpShop) egy nyílt forráskódú online kereskedelmi szoftver, amely a Mambo vagy Joomla! CMS rendszerbe épül be. PHP programozási nyelven írták meg, adatbáziskezeléshez MySQL motort használ.

Boss Cart
A Boss Cart egy e-kereskedelmi szoftver ami lehetővé teszi saját online áruház egyszerű üzemeltetését.