Bejelentkezés

Klub feliratkozás

Értesülj emailben az elsők között a fontos újdonságokról, ingyenes oktató anyagokról.
A tárhelyek egyik legfontosabb jellemzője a biztonság és a stabilitás. Mi a stabilitás és a biztonság növelésére számos megoldást alkalmazunk, nézzünk meg néhány fontosabbat.

Tárhelyek, weboldalak elkülönítése

Az egyik legfontosabb megoldásunk, hogy a tárhelyeket egymástól elkülönítjük, egy úgynevezett virtualizált fájlrendszerben. Ebből a virtualizált fájlrendszerből kilépni senki nem tud, tehát más felhasználó tárhelyéhez, fájljaihoz nem férhet hozzá. Ezért ha netán valakinek a tárhelyén feltörik a weboldalalát, akkor sehogysem juthatnak el más weboldalakhoz, így mindenki más biztonságban marad.

Bejelentkezések védelme

Természetesen a különböző bejelentkezéssel kapcsolatos dolgokat is védjük, vagyis bárki, aki megpróbál többször sikertelenül belépni, azt kitiltjuk, így a jelszavak próbálgatásával biztosan nem juthat be senki a tárhelyedre (megfelelő erősségű jelszavak használata esetén).

Túlterhelés védelem

Van még egy fontos amit megemlítenénk és sok tárhely szolgáltatónál probléma, az, hogy egy weboldal könnyedén túl tud terhelni egy szervert. Biztosan Te is tudod, hogy a szerver is gyakorlatilag egy egyszerű számítógép, csak éppen sokkal erősebb és megbízhatóbb. Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem lehet túlterhelni, amitől aztán gyakorlatilag működésképtelenné válik és a rajta lévő összes tárhely, weboldal elérhetetlen lesz, ami azért igen kellemetlen mindenkinek. Ez sajnos meg is szokott történni, de nem nálunk.

Nálunk ez nem lehetséges, mert minden tárhely csak egy adott mértékben terhelheti a szervert, amint azt eléri automatikusan korlátozzuk. Így a többi tárhely, illetve weboldal továbbra is gond nélkül megy. Természetesen nem hagyjuk magára a problémás weboldalt sem, azonnal megkezdjük a probléma elhárítását, hogy az is gond nélkül működhessen továbbra is.

Szupergyors internet kapcsolat

A nálunk lévő tárhelyek 1Gbit-es (1024Mbit) internet kapcsolaton érhetőek el, külföldről is! Így garantált, hogy a weboldalad mindig gyorsan elérhető lesz, akár Magyarországon, akár külföldön.